Jaguar verzekering

Met zorg en aandacht, de juiste Jaguar verzekering voor jou.

Via deze pagina kun je snel en eenvoudig de juiste autoverzekering voor jouw Jaguar selecteren.

Bij het exclusief rijden van een Jaguar hoort een speciale Jaguar verzekering van de sportwagen verzekering. Je krijgt altijd een vrijblijvende offerte die goed aansluit bij de kenmerken van jouw Jaguar. Zodra je het offerte verzoek hebt ingevuld, gaan alle aanbieders een offerte uitbrengen. De beste deal krijg je toegestuurd. We kunnen je vast voorlopige dekking toezeggen zonder dat je aan een verzekeringscontract vast zit. Alle tijd dus om de beste verzekering te kiezen.

Waarom verzekeren bij de Sportwagen verzekering?

  • Een scherpe, concurrerende premie
  • Zeer aantrekkelijke nieuwwaarde regeling
  • Ruime dekking, geen nachtclausule
  • Onbeperkt aantal kilometers

Echte liefhebbers rijden Jaguar

Het rijden van een Jaguar is voor veel mensen een absolute passie. Je wilt zekerheid en zorg voor jouw Jaguar maar ook een aantrekkelijke premie. Het team Sportwagen van Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over een flinke dosis ervaring in het verzekeren van Jaguars.

De Jaguar verzekering die wij aanbieden is bedoeld voor de echte Jaguar liefhebber. De Jaguar verzekering is goedkoper dan de gemiddelde autoverzekering. Daarnaast heeft de Jaguarverzekering een uitgebreide dekking en mogelijkheden voor uitbreidingen, zoals een het rijden van onbeperkte kilometrage en een nieuwwaarde regeling voor de Jaguar.

De Sportwagenverzekering Jaguar verzekering