Over de sportwagenverzekering

De sportwagenverzekering is onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën

Veenstra & de Jong Assurantiën is geen standaard assurantie adviseur. We zoeken altijd naar de beste verzekering voor jou.

Hoe we dat doen? Natuurlijk door goed bereikbaar te zijn en je deskundig te woord te staan. Maar ook door je altijd meteen te helpen als je ons nodig heeft, altijd te handelen vanuit jouw belang en jou de allerbeste verzekeringsproducten aan te bieden.

Wij houden van ons werk, mensen en auto’s. We vinden dat verzekeringen aangepast moeten worden aan individuele wensen en niet andersom. We gaan dus altijd op zoek naar de verzekering die het beste bij jou en jouw auto past. Dit werkt erg plezierig en schept duidelijkheid.

Wij zijn goed in het verzekeren van Porsches, Ferrari’s en Tesla’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en premie voor een sportwagenverzekering? We hebben voor zowel nieuwe sportwagens als klassieke sportauto’s verschillende aanbiedingen en mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de sportwagenverzekering. Of wil je meer weten over het team van Veenstra & de Jong Assurantiën? klik hier.

De Sportwagenverzekering Over de sportwagenverzekering