Porsche 911 verzekeren

Porsche 911 verzekeren is eenvoudig én voordelig

Het verzekeren van jouw Porsche 911 bij Veenstra & de Jong Assurantiën is niet alleen eenvoudig maar ook uiterst voordelig. Als dé meest verkochte en iconische Porsche geniet de Porsche 911 de voorkeur van meer dan 60% van onze klanten. Overweeg je ook jouw Porsche 911 te verzekeren? Vraag dan hieronder eenvoudig een offerte aan.

Waarom kiezen voor Veenstra & de Jong?

Bij ons profiteer je van een speciaal ontwikkelde, voordelige autoverzekering exclusief voor Porsches. Of je nu een gloednieuwe Porsche 911 bezit of een klassiek model koestert, onze premies zijn aantrekkelijk laag. Deze gunstige tarieven worden mogelijk gemaakt door het feit dat Porsche-rijders statistisch gezien weinig schade veroorzaken. Hierdoor blijft niet alleen het risico laag, maar kunnen we ook de premies zo vriendelijk mogelijk houden.

Porsche 911 verzekeren voor dagelijks gebruik

Voor Porsches tot 10 jaar oud of voor degenen die hun Porsche gebruiken voor woon-werkverkeer, bieden wij een voordelige autoverzekering met uitstekende voorwaarden. Bij ons bel je altijd met een professional die je persoonlijk bijstaat. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende offerte. Je ontvangt dan een voorstel op maat in je mailbox, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw Porsche 911.

Offerte Porsche

Oldtimer Porsche 911 verzekering

De oldtimer Porsche 911 verzekering is beschikbaar zonder de noodzaak van opgebouwde schadevrije jaren. Deze verzekering biedt een vaste premie zonder no-claimkorting. De opgebouwde schadevrije jaren kun je inzetten voor een zakelijke of andere privéauto, terwijl je de oldtimer Porsche 911 privé gebruikt. Overzichtelijk en transparant.

In geval van schade aan jouw Porsche 911 ben je bij ons verzekerd van uitstekende dekking, waarbij de schade door vakmensen wordt hersteld. Kies voor maatwerk en geniet zorgeloos van het rijplezier met jouw geliefde Porsche 911. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de voordelen van onze Porsche-verzekeringen.

Porsche vanaf 10 jaar tot 15 jaar
Premie Porsche vanaf 15 jaar
Premie Porsche vanaf 25 jaar

Voorwaarden Porscheverzekering
Porsche 911 verzekering aanvragen

De Sportwagenverzekering Porsche 911 verzekeren