Porsche 911 verzekeren

de Porsche 911 Verzekeren is Eenvoudig én Voordelig.

De Porsche 911 is de meest verkochte en bekendste Porsche. Het is dan ook niet verrassend dan meer dan 60% van de aanmeldingen bij de Porscheverzekering een Porsche 911 is.

Wat is er zo speciaal aan de Porsche verzekering? We mogen een zeer voordelige autoverzekering aanbieden alleen voor Porsches. U bespaart dus flink op de premie voor zowel gloednieuwe Porsches maar ook voor de klassieke Porsche 911.

Dat de premie zo laag is, komt doordat de Porsche rijder weinig schade rijdt. Daardoor is het risico laag en kan ook de premie zo laag mogelijk gehouden worden. De oldtimer Porsche 911 verzekeren kan aangevraagd worden zonder schade vrij jaren. Deze verzekering hanteert een vaste premie, dat betekent dat er geen schadevrije jaren beschikbaar hoeven te zijn. U kunt deze schadevrije jaren gebruiken voor een zakelijke of andere privé auto. De oldtimer Porsche 911 gebruikt u privé. Duidelijk en helder.

Mocht er een keer schade ontstaan aan uw Porsche 911, dan is alles goed verzekerd en wordt de schade door een vakman hersteld.

Premie Porsche 911 tot 8 jaar

Premie Porsche 911 ouder dan 8 jaar

Voorwaarden Porscheverzekering

Porsche 911 verzekering aanvragen

De Sportwagenverzekering Porsche 911 verzekeren