Porsche 911 verzekeren

de Porsche 911 Verzekeren is Eenvoudig én Voordelig.

De Porsche 911 is de meest verkochte en bekendste Porsche. Het is dan ook niet verrassend dat meer dan 60% van de aanmeldingen bij Veenstra & de Jong Assurantiën een Porsche 911 is. Wilt u een Porsche 911 verzekeren? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Waarom bij ons een offerte aanvragen voor uw Porsche? We mogen een zeer voordelige autoverzekering aanbieden speciaal voor Porsches. U bespaart met deze Porsche verzekering flink op de premie voor zowel gloednieuwe Porsches maar ook voor de klassieke Porsche 911. Dat de premie zo laag is, komt doordat de Porsche rijder weinig schade rijdt. Daardoor is het risico laag en kan ook de premie zo laag mogelijk gehouden worden.

Porsche 911 verzekeren voor dagelijks gebruik

Voor Porsches tot 10 jaar oud of voor Porsches die gebruikt worden voor woon werk verkeer is er een voordelige Porsche autoverzekering met goede voorwaarden. U krijgt altijd een professional aan de lijn als u ons belt. Vraag ons om informatie of een vrijblijvende offerte. U ontvangt vervolgens een voorstel in de mail met de voorwaarden die bij uw Porsche 911 passen.

Offerte Porsche

Oldtimer Porsche 911 verzekering

De oldtimer Porsche 911 verzekering kan aangevraagd worden zonder dat u schade vrij jaren beschikbaar hebt. Deze oldtimer Porsche 911 verzekering bestaat uit een vaste premie zonder no-claim korting. U kunt de opgebouwde schadevrije jaren gebruiken voor een zakelijke of andere privé auto. De oldtimer Porsche 911 gebruikt u privé. Duidelijk en helder.

Mocht er een keer schade ontstaan aan uw Porsche 911, dan is alles goed verzekerd en wordt de schade door een vakman hersteld.

Porsche vanaf 10 jaar tot 15 jaar
Premie Porsche vanaf 15 jaar
Premie Porsche vanaf 25 jaar

Voorwaarden Porscheverzekering
Porsche 911 verzekering aanvragen

De Sportwagenverzekering Porsche 911 verzekeren