Porsche verzekeren

Je Porsche verzeker je op deze website. Een goede autoverzekering voor je Porsche.

Zorgeloos genieten van je Porsche, daar gaat het om, daar hoort een goede verzekering bij. Je wilt de Porsche verzekeren bij een verzekeraar die precies weet wat je als Porsche rijder nodig hebt. Die weet wat er moet gebeuren als er schade is en jou bij schade de juiste vergoeding uitbetaalt.

Offerte Porsche

Je Porsche verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën betekent dat je als Porsche bestuurder geen zorgen hoeft te maken over of je wel goed bent verzekerd. Het rijden van een Porsche is voor de meeste mensen de ultieme droom, daarbij wil je geen risico lopen. Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over uitgebreide ervaring in het verzekeren van Porsches. Deze polis is specifiek bedoeld voor de Porsche en voldoet aan de eisen die jij als Porsche bezitter mag verwachten.

Vul het offerteformulier in en ontvang snel een vrijblijvend voorstel met de voorwaarden. Wil je meteen rijden? Vraag ons om meteen verzekeringsdekking te regelen. Dit kan telefonisch meteen geregeld worden.

De voordelen van deze Porsche autoverzekering

  • Uitgebreide nieuwwaarde regeling voor nieuwe Porsches
  • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden
  • De beste dekking en hoge schadevergoeding
  • Geen schadevrije jaren nodig
  • 14 dagen bedenktijd

Aanvraagformulier Porsche verzekering

Porsche ouder dan 8 jaar

Is je Porsche (inmiddels) ouder dan 8 jaar? Dan zijn er mogelijkheden om de Porsche in het oldtimer Porsche tarief te verzekeren, dit is een zeer voordelige premie. Kijk eerst of het wat voor je is, het tarief is gebaseerd op recreatief gebruik. Hieronder kun je vast kijken wat de premie is voor de Porsche oldtimerverzekering.

Oldtimer Porsche

Disclaimer:
De sportwagenverzekering is niet verbonden met Porsche Nederland

De Sportwagenverzekering Porsche verzekeren