Porsche verzekeren

Je Porsche verzeker je bij een betrouwbare verzekeraar

Zorgeloos genieten van je Porsche, daar gaat het om, daar hoort een goede verzekering bij. Je wilt de Porsche verzekeren bij een verzekeraar die precies weet wat je als Porsche rijder nodig hebt. Die weet wat er moet gebeuren als er schade is en die ruimhartig is in schadevergoeding.

Offerte Porsche

Je Porsche verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën betekent dat je als Porsche bestuurder geen zorgen hoeft te maken over je autoverzekering. Het rijden van een Porsche is voor de meeste mensen de ultieme droom, daarbij wil je geen risico nemen. Veenstra & de Jong Assurantiën beschikt over uitgebreide ervaring in het verzekeren van Porsches. Deze autoverzekering is toegespitst op de Porsche en voldoet aan de eisen die jij als Porsche bezitter mag verwachten.

Vul het offerteformulier in en ontvang snel een vrijblijvend voorstel met de voorwaarden. Wil je meteen rijden? Vraag ons om direct de Porsche in dekking te nemen. Je kan dit telefonisch regelen.

De voordelen van deze Porsche autoverzekering

  • Uitgebreide nieuwwaarde regeling voor nieuwe Porsche ‘s
  • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden
  • De beste dekking en hoge schadevergoeding
  • Geen schadevrije jaren nodig
  • 14 dagen bedenktijd

Aanvraag Porsche verzekering

Porsche ouder dan 10 jaar

Is je Porsche ouder dan 10 jaar? Dan zijn er mogelijkheden om de Porsche in het oldtimer Porsche tarief te verzekeren, dit is een voordelige premie. Deze verzekering is gebaseerd op recreatief gebruik en heeft voorwaarden inzake maximale kilometers die je mag rijden per jaar. Hieronder kun je alvast de premie berekenen voor de Porsche oldtimerverzekering.

Oldtimer Porsche

Disclaimer:
De sportwagenverzekering / Veenstra & de Jong is niet verbonden met Porsche Nederland

De Sportwagenverzekering Porsche verzekeren