Porsche verzekeren

Porsche verzekeren bij Veenstra & de Jong Assurantiën

Om onbezorgd te genieten van elke rit, is een betrouwbare verzekering essentieel. Je wilt de Porsche verzekeren bij een verzekeraar die precies weet wat je als Porsche rijder nodig hebt. Die weet wat er moet gebeuren als er schade is en die ruimhartig is in schadevergoeding.

Offerte Porsche

Jouw Porsche verdient het beste

Het verzekeren van je Porsche bij Veenstra & de Jong Assurantiën betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over je autoverzekering. Het rijden in een Porsche is voor velen de ultieme droom, en daarbij wil je geen enkel risico nemen. Met uitgebreide ervaring in het verzekeren van Porsches hebben wij een autoverzekering ontwikkeld die naadloos aansluit op de specifieke behoeften van Porsche-eigenaars.

Vul het offerteformulier in en ontvang snel een vrijblijvend voorstel met heldere voorwaarden. Wil je direct de weg op? Vraag ons om je Porsche meteen in de dekking te nemen; wij regelen het graag telefonisch voor je.

De voordelen van onze Porsche autoverzekering

  • Uitgebreide nieuwwaarde regeling voor nieuwe Porsche ‘s
  • Concurrerende tarieven en uitstekende voorwaarden
  • De beste dekking en hoge schadevergoeding
  • Geen schadevrije jaren nodig
  • 14 dagen bedenktijd

Aanvraag Porsche verzekering

Porsche ouder dan 10 jaar

Is je Porsche ouder dan 10 jaar? Dan zijn er mogelijkheden om de Porsche in het oldtimer Porsche tarief te verzekeren, dit is een voordelige premie. Deze verzekering is afgestemd op recreatief gebruik en hanteert voorwaarden met betrekking tot het aantal maximale kilometers per jaar. Bereken hieronder alvast de premie voor de Porsche oldtimerverzekering.

Oldtimer Porsche

Disclaimer:
De sportwagenverzekering / Veenstra & de Jong is niet verbonden met Porsche Nederland

De Sportwagenverzekering Porsche verzekeren