Oldtimer Porsche Verzekering

De verzekering regelen voor jouw oldtimer Porsche is zó geregeld.

Voor de Porsche liefhebber is er de Oldtimer Porsche Verzekering. Dit is een verzekering die je online kan afsluiten zonder dat dit veel tijd kost. De voorwaarden van deze verzekering zijn afgestemd op de kenmerken en eisen van de Porsche en niet onbelangrijk, deze oldtimer Porsche verzekering heeft een lage premie en een laag eigen risico. Gebruik je de Porsche hobbymatig dan is dit de voordeligste Porsche verzekering.

De oldtimer Porsche verzekering is beschikbaar in drie tarieven en is afhankelijk van het bouwjaar.

Klassieker verzekering  :  Porsches ouder dan 8 jaar

Sporttimer verzekering :  Porsches ouder dan 15 jaar

Oldtimer verzekering  :     Porsches ouder dan 25 jaar

Bouwjaar Porsche

Een Porsche ouder dan 8 jaar (hobbymatig gebruik) kan al verzekerd worden in het klassieker tarief.

Maar het kan nóg voordeliger, Een Porsche die ouder is dan 15 jaar valt in de categorie sporttimer. Deze sporttimer verzekering is inclusief pechhulp dekking.

Heb je wat een oudere Porsche dan is het niet altijd nodig om de Porsche uitgebreid te verzekeren. Het is mogelijk om de Porsche alleen WA te verzekeren. Dit is een persoonlijke keuze, het heeft te maken met de waarde van de Porsche en hoe vaak je in de oldtimer Porsche rijdt. Het sporttimer tarief is een vaste premie, dat betekent dat er geen schadevrije jaren in gebruik worden genomen op deze verzekering. Hier bereken je de premie voor de Porsche ouder dan 15 jaar? -> Premie Sportauto

Is de Porsche ouder dan 25 jaar dan kan de auto in de reguliere oldtimer verzekering verzekerd worden.

Vaak hebben Porsches een aanzienlijke waarde ook als ze wat ouder worden. Vandaar dat de meeste Porsches uitgebreid worden verzekerd. In 80% van de gevallen wordt er gekozen voor de dekking volledig Casco, ook wel all risk dekking genoemd. Ik wil meer weten over de verschillende dekkingen.

Je hoeft het niet allemaal zelf te regelen. Wil je een offerte die je eerst even rustig kan bekijken? Vraag hier een offerte aan voor je Porsche. Onze medewerkers gaan meteen voor je aan de slag. Je ontvangt snel een premievoorstel voor de Porsche verzekering in je mailbox. Je krijgt dan gegarandeerd het voorstel die het beste bij jouw Porsche past.

Direct aanvragen

 De Sportwagenverzekering is een label van Veenstra & de Jong Assurantiën.
De Sportwagenverzekering Oldtimer Porsche Verzekering