Oldtimer Porsche Verzekering

De verzekering regelen voor jouw oldtimer Porsche is zó geregeld.

Voor de Porsche liefhebber is er de Oldtimer Porsche Verzekering. Dit is een verzekering die je online kan afsluiten zonder dat dit veel tijd kost. De voorwaarden van deze verzekering zijn afgestemd op de kenmerken en eisen van de Porsche en niet onbelangrijk, deze oldtimer Porsche verzekering heeft een lage premie en een laag eigen risico. Gebruik je de Porsche hobbymatig dan is dit de voordeligste Porsche verzekering.

De oldtimer Porsche verzekering bestaat uit 3 varianten en is afhankelijk van het bouwjaar.

Klassieker verzekering  : Porsche ouder dan 10 jaar

Sporttimer verzekering : Porsche ouder dan 15 jaar

Oldtimer verzekering   :   Porsche ouder dan 25 jaar

Bouwjaar Porsche

Een Porsche ouder dan 10 jaar (hobbymatig gebruik) kan al verzekerd worden in het klassieker tarief.

Maar het kan nóg voordeliger, een Porsche, ouder dan 15 jaar valt in de categorie sport-timer. Deze sporttimer verzekering is inclusief pechhulp dekking.

Vind je het niet nodig om de Porsche uitgebreid te verzekeren dan kun je ook kiezen om de Porsche alleen WA te verzekeren. Dit is een persoonlijke keuze, het kan zijn dat het risico op schade klein is doordat je bijvoorbeeld niet zo in de Porsche rijdt of je wilt het schade risico zelf dragen. Dan is het WA sporttimertarief de goedkoopste premie. De premie is niet afhankelijk van opgebouwde schadevrije jaren want het is een lage, vaste premie. Bereken de premie voor de Porsche ouder dan 15 jaar -> Premie Sportauto

Is de Porsche ouder dan 25 jaar dan kan de auto in de reguliere oldtimer verzekering.

In de meeste gevallen hebben Porsche ’s een aanzienlijke waarde ook als ze wat ouder worden. Er zijn zelfs Porsche ’s die in de loop der jaren in waarde zijn toegenomen. In de meeste gevallen wordt een Porsche voor de uitgebreidste dekking verzekerd. In 80% van de gevallen wordt er gekozen voor volledig Casco, ook wel allrisk dekking genoemd.

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken. Wil je eerst graag even rustig een offerte bekijken? Vraag hier een offerte aan voor je Porsche. Onze medewerkers gaan meteen voor je aan de slag. Je ontvangt snel een premievoorstel voor de Porsche verzekering in je mailbox. Je krijgt dan het voorstel die het beste bij jouw Porsche past.

Direct aanvragen

 De Sportwagenverzekering is een onderdeel van Veenstra & de Jong Assurantiën
De Sportwagenverzekering Oldtimer Porsche Verzekering