Oldtimer Porsche Verzekering

Een verzekering regelen voor jouw oldtimer Porsche is zó geregeld.

Wij hebben een goede oldtimer Porsche verzekering geselecteerd voor jou zonder dat dit veel tijd kost. De voorwaarden van de oldtimer Porsche verzekering zijn afgestemd op de kenmerken en eisen van de Porsche en niet onbelangrijk, deze Porsche verzekering heeft een lage premie en een laag eigen risico. Gebruik je de Porsche hobbymatig dan kun je Porsche heel voordelig verzekeren.

Bouwjaar Porsche

Een Porsche ouder dan 8 jaar (hobbymatig gebruik) kan al in het oldtimertarief. Maar het kan nóg voordeliger, heb je een Porsches ouder dan 15 jaar dan kan de auto in het sporttimer tarief. Met deze verzekering heb je een voordelige oldtimer verzekering met een pechhulp dekking. Ook is het mogelijk om alleen voor WA dekking te kiezen. Het sporttimer tarief is een vaste premie, je hoeft dus niet je schadevrije jaren in te leveren voor deze oldtimer Porsche verzekering. Wil je berekenen van de premie voor deze oldtimer Porsche is,  klik dan hier

Is de Porsche ouder dan 25 jaar dan kan de auto in de reguliere oldtimer verzekering verzekerd worden.

We hebben hier boven alleen over WA dekking gehad, een uitgebreidere dekking is ook mogelijk. De meeste Porsches worden voor volledig Casco, ook wel all risks dekking, verzekerd. Alle informatie over dekking, vind je hier.

Natuurlijk kun je ons ook vragen om een offerte. voor je Porsche, je ontvangt dan een premievoorstel via de mail.

Direct aanvragen

 De Sportwagenverzekering is een label van Veenstra & de Jong Assurantiën
De Sportwagenverzekering Oldtimer Porsche Verzekering