Oldtimer Porsche Verzekering

De verzekering regelen voor jouw oldtimer Porsche is zó geregeld.

Voor de echte Porsche liefhebber is er de Oldtimer Porsche Verzekering. Dit is een verzekering die je online kan afsluiten zonder dat dit veel tijd kost. De voorwaarden van deze verzekering zijn afgestemd op de kenmerken en eisen van de Porsche en niet onbelangrijk, deze oldtimer Porsche verzekering heeft een lage premie en een laag eigen risico. Gebruik je de Porsche hobbymatig dan is dit de voordeligste Porsche verzekering.

De oldtimer Porsche verzekering is beschikbaar in drie tarieven en is afhankelijk van het bouwjaar.

Bouwjaar Porsche

Een Porsche ouder dan 8 jaar (hobbymatig gebruik) kan in het klassiekertarief. Maar het kan nóg voordeliger, heb je een Porsche die ouder is dan 15 jaar, dan kan de auto in het sporttimer tarief. Deze sporttimer verzekering is inclusief pechhulp dekking. Ook is het mogelijk om de Porsche alleen WA te verzekeren. Het sporttimer tarief is een vaste premie, je hoeft dus niet je schadevrije jaren in te leveren voor deze oldtimer Porsche verzekering. Wil je de premie berekenen voor je Porsche ouder dan 15 jaar? -> Premie Sportauto

Is de Porsche ouder dan 25 jaar dan kan de auto in de reguliere oldtimer verzekering verzekerd worden.

We hebben hier boven alleen over WA dekking gehad, een uitgebreidere dekking is ook mogelijk. De meeste Porsches worden voor volledig Casco, ook wel all risk dekking, verzekerd. Wil je meer weten over de mogelijke dekkingen? Klik hier.

Je hoeft het niet allemaal zelf te regelen. Wil je liever eerst een offerte Porsche Verzekering? Vraag hier een offerte aan voor je Porsche. Een van onze deskundige medewerkers gaat meteen voor je aan de slag, je ontvangt snel een premievoorstel via de mail.

Direct aanvragen

 De Sportwagenverzekering is een label van Veenstra & de Jong Assurantiën.
De Sportwagenverzekering Oldtimer Porsche Verzekering