Peilzender

Wat is een peilzender?

Een peilzender in uw auto laten bouwen zorgt ervoor dat uw Porsche of Tesla snel terug te vinden is, bijvoorbeeld na diefstal. De peilzenders hebben een klein formaat en werken op een interne accu. Daarom zijn ze overal in een vervoermiddel te plaatsen en onvindbaar. Ze zenden signalen uit via GSM, radio frequentie en er zijn versies die ook via GPS data versturen. Daardoor werken de peilzenders altijd en overal, in heel Europa. Wij kennen twee systemen, Lojack en Moving Intelligence.

Via een App en het online Moving Intelligence platform heeft u altijd en overal de actuele locatie van al uw transportmiddelen inzichtelijk. Na installatie en activatie van de diensten zijn de peilzenders zichtbaar in het online platform en in de gratis MiApp.

Na diefstal en melding bij de opsporingsdienst zenden de systemen elk uur een signaal uit via het GSM netwerk en elke seconde via radio frequentie. Met behulp van deze signalen is de gestolen auto nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden. de Peilzender heeft een koppeling met een alarmcentrale (een Pac meldkamer)

De installatie van een peilzender is gemakkelijk en het is onmogelijk om een peilzender te saboteren.

Op deze site vindt u meer informatie over de peilzender