Tesla Verzekering

Exclusief voor de Tesla rijder is er de Tesla verzekering

Het verzekeren van een Tesla in reguliere autoverzekeringen kan een uitdaging zijn. Vaak worden extra eisen gesteld met betrekking tot beveiliging, of de aangesloten herstelbedrijven zijn mogelijk niet optimaal voor reparaties aan Tesla’s. De Tesla autoverzekering biedt hierin een unieke oplossing. Deze verzekering is specifiek ontworpen om de elektrische auto van Tesla op maat te verzekeren.

Indien je op zoek bent naar een exclusieve verzekering voor jouw elektrische auto, biedt de Sportwagenverzekering een eenvoudige afsluitmogelijkheid. Speciaal ontworpen voor Tesla’s, heeft deze autoverzekering een aantrekkelijke premie. We berekenen graag eerst de premie voor jouw Tesla. Onderstaand vind je een offerteformulier. Na het invullen ontvang je een premievoorstel per e-mail, inclusief alle benodigde informatie voor het aanvragen van de Tesla autoverzekering.

Vraag hier het premievoorstel aan:

Offerte Tesla

De voordelen van de TeslaVerzekering:

We vergelijken onze premie met die van andere aanbieders, zo heb je de garantie op een goed voorstel De offerte is geheel vrijblijvend.

  • WA met Volledig Casco dekking
  • Aantrekkelijke  premie
  • Unieke nieuwwaarderegeling van 3 jaar bij diefstal en totaal verlies
  • Geen kilometer beperkingen

Heb je meteen dekking nodig voor je Tesla? Bel ons gerust. Wij kunnen direct voorlopige dekking regelen.

De TeslaVerzekering is geschikt voor:

Tesla S
Tesla 3
Tesla X
Tesla Y

De Sportwagenverzekering Tesla Verzekering